fbpx
Beauty

Showing all 9 results

Sort by:
BALM BIDARA

Balm Bidara

RM49.90
(0)

 

 

BALM BIDARA AURA 7 HERBA

 

Kembalikan aura positif anda.  Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan Balm bidara yang telah diruqyah. Balm Bidara juga bantu  utk masalah gangguan makhluk halus, kerap sakit kepala, leher lengguh, kerap mengantuk, kembung perut terutama bayi, sakit pinggang, lesu dan loya tekak .

 

KELEBIHAN BALM BIDARA :

👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
👉 Tidak melekit
👉 Mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa

 

KEBAIKAN:

🌿 Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿 Mengurangkan rasa loya dan pening
🌿 Membantu mengurangkan masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿 Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿 Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
🌿 Sangat berkesan utk kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿 Ikhtiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿 Melegakan sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut,
pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿 Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb.
🌿 Sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿 Membantu masalah susah tidur malam.

 

CARA PENGGUNAAN:

🍀 Buka penutup Balm Bidara
🍀 Niat untuk kesembuhan, baca Alfatihah, 3 Qul dan Ayatul kursi
🍀 Ambil sedikit menggunakan jari
🍀 Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
🍀 Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat

 

HARGA :  RM 39.90

 

BIZZI BREAKFIRST

RM49.90
(0)


BIZZY BREAKFIRST  
penuh  dgn  nutrisi untuk bantu  kekal bertenaga dan mengenyangkan disamping membantu menurunkan berat badan.

Sesuai untuk anak-anak dan dewasa dgn perisa coklat yang pasti menjadi kegemaran.

 

 

KHASIAT BIZZI BREAKFIRST
===================

👉 Mengawal selera makan
👉 Mengawal Berat Badan
👉 Meningkatkan metabolisme
👉 Memberi tenaga dan nutrisi

 

 

KANDUNGAN:

💎WHEY PROTEIN  –  Sesuai sebagai minuman harian terutama di waktu pagi kerana ia akan mengenyangkan. Ia juga memudahkan proses pencernaan.

💎BEET ROOT  – Terbaik utk ibu mengandung kerana ia penuh nutrisi yg bagus untuk anak dan ibu. Kandungan lemak dan karbohidrat yg tinggi

💎 WHEAT GERM  – Mengandungi sebatian yang lebih kurang sama dengan kolesterol, dinamakan phytosterols.
Ia mampu merendahkan kolesterol tidak sihat dan meningkatkan kesihatan jantung.

 

Cara Penggunaan:

🌸 Bancuh dengan air suam (210ml)
🌸 Minum sebagai ganti sarapan pagi atau bersahur

Kini anda mampu tersenyum dengan #BIZZY BREAKFIRST  cara mudah dan ringkas.

 

Harga :  RM49.90
Kandungan : 10 paket

BIZZIBODDY – Diet & Slimming

RM79.90
1botol - 15 sachet
(0)

 

SUKA MAKAN TAPI TAKUT GEMOK ?

Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk  kurus dan langsing.

 

 

Produk Bizzi Boddy dari AS Legacy sangat selamat digunakan. Ramuan berunsurkan Organik dan terdapat  pelbagai nutrisi & khasiat yg buatkan rasa kenyang selepas minum Bizzi Boddy dan lemak2 juga  akan ditukarkan kepada tenaga. Perut akan  terasa kenyang  dan automatik hilang selera makan.

 

 

Kepada  yang tak tahu macam mana dan apa perlu buat untuk kurus dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat, amalkan BIZZI BODDY minuman yang berasaskan bahan semula jadi yang mengenyangkan ini. Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk Slim.

 

KELEBIHAN SLIMMING BIZZI BODDY 
=============================

 

  • Mengawal Selera Makan
  • Menyingkirkan Toksin dalam badan
  • Mengurangkan masalah obesiti
  • Memberi Tenaga
  • Menurunkan Kolestrol
  • Mengatasi masalah Sembelit
  • Menjaga Keseimbangan metabolisme

CARA PENGGUNAAN 
================

  • 1 botol – 15 sachet
  • Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml pada waktu pagi sahaja (Selepas Makan)

 

 

 

 

 

 

 

Bizzi Lemon TeaBizzi Lemon Tea

BZ LEMON TEA

RM85.90
(0)

 

🍋BZ Lemon Tea

 

 

RASA YANG ……………..
LEBIH SEDAP❗
LEBIH HEBAT ❗

 

 

BZ LEMON TEA bukan sahaja setakat boleh menurunkan berat badan, ia juga berfungsi mengawal selera makan, membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit.

 

 

KHASIAT BZ LEMON TEA
===============

 

🔥 Mengawal Selera Makan
🔥 Turunkan berat badan tanpa perlu berlapar
🔥 Mengatasi Masalah sembelit
🔥 Menurunkan Kadar Kolestrol
🔥 Mencantikkan Kulit
🔥 Membantu singkirkan toksin dalam badan
🔥 Mengurangkan Masalah Obesiti
🔥 Memberi Tenaga
🔥 Boleh Dibancuh dengan Air Sejuk
🔥 Menjaga Keseimbangan Metobolisme tubuh

 

 

Kesan lebih paduuu dengan bahan utamanya adalah LEMON.
Makin cepattlahhh kurus lepas ni…

 

🎀 Cara penyediaan:
Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml
Minum selepas sarapan.

 

Kandungan:
1 botol – 15 Sachet

Harga : Rm 85.90

Fly & Kiss - Make Up Set

FLY & KISS – 5 in 1 MAKE UP SET

RM159.90
(0)

 

FLY & KISS – 5 in 1  MAKEUP SET 

KECANTIKAN YANG MEMUKAU

Cintai wajah mu dengan Set Make UP 5 dalam 1 – FLY & KISS dari AS Legacy

 

 

Set Make Up – LIMITED EDITION
yang membantu untuk merawat kulit hanya terdapat di As Legacy Beauty  sahaja.

 

 

Set Make Up 5 Dalam Satu terdiri dari :

Rose Collagen & Moist Spray
Rose Tomato Soothing Lipstiks
Rose Weightless Powder
Ink Liner
Rose Foundation Serum

 

Harga : Rm 159.90

 

 

Kopi Harumnita

KOPI HARUMNITA

RM49.90
(0)

 

Khasiat Kopi Harumnita:

 

☕ Mengandungi ginseng yang meningkatkan daya tahan tubuh atasi Stress
☕ Mengurangkan paras gula darah
☕ Mengurangkan paras kolesterol
☕ Meningkatkan stamina
☕ Mengandungi epimedium yang membantu mengatur fungsi hormon, melindungi jantung,
menjaga kesihatan otak, dan menyeimbangkan sistem kesihatan tubuh.

☕Mengandungi sifat anti-penuaan, energi, dan merangsang libido.
☕ Mengandungi Dong quai yang membantu menyeimbangkan sistem hormon pada wanita.
☕ Melancarkan peredaran haid dan juga dapat membantu meredakan hot flash pada wanita yang sedang mengalami menopause.

 

 

Cara Penggunaan:
Campurkan 1 paket kopi ke dalam cawan berisi 150 ml air panas atau air suam.
Kacau dan nikmati rasa kopi.

 

 

LOSYEN BADAN JAMSYIR DAUN BIDARA

RM39.90
(0)

Losyen Badan Jamsyir Daun Bidara

Kebaikan:

◾ Mengatasi bau badan
◾ Melembut dan menghaluskan kulit
◾ Merawat kulit sensitif, kusam dan kering
◾ Memberi kesegaran badan dan menghilangkan keletihan
◾ Mengandungi Vitamin C dan E yang membantu mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
◾ Wangi dengan campuran herba terpilih untuk pengubatan islam seperti membantu mengurangkan gangguan emosi, stress, panik, susah tidur, makhluk halus dan sihir
◾ Memberi kesan perubatan islam dengan lebih mendalam terutama selepas mengamalkan Shower Gel Bidara
◾ Sejuk (tidak panas) sesuai digunakan untuk semua peringkat

Cara Penggunaan:

🌸 Gunakan setiap kali selepas mandi, sekurang-kurangnya 2 kali sehari
🌸 Sapu seluruh badan
🌸 Baca selawat 3 kali semasa penyapuan

Harga Berpatutan – RM39.90
Kandungan 100ml.

Puffy-Smooch-Lipstik

Puffy Smooch Lipstick

RM39.90
3 colour
(0)

 

Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini, texturenya matte tapiiiii ia  tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi Collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda!

 

PUFFY SMOOCH ada 3 pilihan warna:
========================

– Warna Merah  – SEDUCTIVE untuk makan malam
– Warna NAKED –  Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila2 masa
– Warna DEARLY – Warna Merah Jambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang.


PUFFY SMOOCH  ini juga sangat mudah untuk di pakai,

hanya tekan dan terus sapu di bibir 💋

 

Sabun Jamshir Body Scrub

RM25.00
Bantu mencerah dan Melembutkan kulit
(0)

Sabun Jamshir Body Scrub

 

Untuk yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam…
Ini lah SABUN JAMSHIR BODY SCRUB.

 

Membantu atasi masalah :
===================

– Kulit Badan Berdaki
– Atasi Bau Badan
– Jerawat
– Kulit Kusam
– Panau
– Kulit Gelap
– Kulit Kering
– Kulit Sensitif
– Ruam 

 

Sabun Jamshir Body Scrub

 

 Ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu yg  bantu mencerah dan Melembutkan kulit.
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap, jerawat pada badan dan kulit kering

 

CARA GUNA:

Gosok di tempat yg bermasaalah dan bilas.

Harga :  RM 25.00 

 

 

0

TOP

X