fbpx
BIZZI Boddy Contour Cream

Showing all 7 results

Sort by:
BizziBoddy Contour Cream

BIZZI Boddy Contour Cream

RM42.00
All Natural (80ml)
(0)

 

BIZZIBODDY CONTOUR CREAM – (80 ml)
========================

BizzyBody Contour Cream adalah losyen panas dengan formulasi terkini untuk fat burning, body & skin toning. Losyen luaran yang membantu atasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.

 


BizziCream membantu:

– Mengempiskan Perut
– Membakar Lemak
– Kecilkan Peha & Lengan
– Dagu Berlapis

 

Dapatkan bentuk tubuh idaman  utk FIT & SLIM dgn BIZZIBODDY CONTOUR CREAM

 

KELEBIHAN BIZZIBODDY – CONTOUR CREAM:

 

🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.

 

🌹 Memecahkan bonjolan lemak yang degil & mengurangkan selulit.

 

🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan lemak mengeleber / kendur.

 

🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.

 

🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.

🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam.

Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

 

 

Cara Guna:

🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi

🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap sepenuhnya

🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

 

Harga : RM42.00

 

Bizzi Flush

BIZZI FLUSH – DETOX & LAWAS

RM75.00
1Box with 15 sachet
(0)

 

Susah buang air besar?
Badan rasa lemau dan berangin?

 

Jika anda alami masalah ini anda berkemungkinan BESAR mempunyai masalah USUS KOTOR. Usus kotor merupakan punca UTAMA kepada PERUT BUNCIT.  

 

Jom detox buang segala sisa terkumpul dengan Bizzi Flush.
Badan jadi bertenaga, perut dan usus rasa selesa.

 

BIZZIBODDY – Diet & Slimming

RM79.90
1botol - 15 sachet
(0)

 

SUKA MAKAN TAPI TAKUT GEMOK ?

Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk  kurus dan langsing.

 

 

Produk Bizzi Boddy dari AS Legacy sangat selamat digunakan. Ramuan berunsurkan Organik dan terdapat  pelbagai nutrisi & khasiat yg buatkan rasa kenyang selepas minum Bizzi Boddy dan lemak2 juga  akan ditukarkan kepada tenaga. Perut akan  terasa kenyang  dan automatik hilang selera makan.

 

 

Kepada  yang tak tahu macam mana dan apa perlu buat untuk kurus dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat, amalkan BIZZI BODDY minuman yang berasaskan bahan semula jadi yang mengenyangkan ini. Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk Slim.

 

KELEBIHAN SLIMMING BIZZI BODDY 
=============================

 

  • Mengawal Selera Makan
  • Menyingkirkan Toksin dalam badan
  • Mengurangkan masalah obesiti
  • Memberi Tenaga
  • Menurunkan Kolestrol
  • Mengatasi masalah Sembelit
  • Menjaga Keseimbangan metabolisme

CARA PENGGUNAAN 
================

  • 1 botol – 15 sachet
  • Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml pada waktu pagi sahaja (Selepas Makan)

 

 

 

 

 

 

 

ECZEMA THERAPHY CREAM – (MELALUECA CREAM)

RM39.90
Eczema Therapy Cream
(0)

 


IKHTIAR PALING MUJARAB UTK ATASI MASAALAH  ECZEMA 

Cream Ekzema yang membantu merawat  masaalah kulit yang gatal  dan sensitif, ruam kulit dan masalah kulit kering.  Sesuai utk anak kecil dan dewasa  yang mengalami masalah Ekzema. 

 

KENAPA PERLU  ECZEMA MELALUECA THERAPHY CREAM  ? 

Insyaallah bantu  atasi masalah kulit :

– Eczema

– Kulit Kering

– Parut

– Ruam

– Gatal-gatal

– Gigitan Nyamuk

– Kudis

– Kurap

.

HARUMNITA – FEMININE WASH

RM25.00
Harumnita Feminin Wash (120ml)
(0)

 

HARUMNITA – FEMININE WASH

 

– Atasi masalah bau yg kurang menyenangkan pada bahagian intim
– Membantu mengetatkan Otot Faraj
– Mencegah jangkitan kuman pada bahagian  Intim
– Bantu atasi masalah keputihan dan kitaran haid yg tidak stabil
– Membersih dan menyegarkan  bahagian intim Wanita sepanjang hari
– Memelihara kelembapan kulit
– Meningkatkan keanjalan kulit
– Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
– Atasi masaalah  kulit kering & kasar yg menjejaskan keselesaan pada bahagian intim

 

 

 

Puffy-Smooch-Lipstik

Puffy Smooch Lipstick

RM39.90
3 colour
(0)

 

Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini, texturenya matte tapiiiii ia  tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi Collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda!

 

PUFFY SMOOCH ada 3 pilihan warna:
========================

– Warna Merah  – SEDUCTIVE untuk makan malam
– Warna NAKED –  Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila2 masa
– Warna DEARLY – Warna Merah Jambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang.


PUFFY SMOOCH  ini juga sangat mudah untuk di pakai,

hanya tekan dan terus sapu di bibir 💋

 

Sabun Jamshir Body Scrub

RM25.00
Bantu mencerah dan Melembutkan kulit
(0)

Sabun Jamshir Body Scrub

 

Untuk yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam…
Ini lah SABUN JAMSHIR BODY SCRUB.

 

Membantu atasi masalah :
===================

– Kulit Badan Berdaki
– Atasi Bau Badan
– Jerawat
– Kulit Kusam
– Panau
– Kulit Gelap
– Kulit Kering
– Kulit Sensitif
– Ruam 

 

Sabun Jamshir Body Scrub

 

 Ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu yg  bantu mencerah dan Melembutkan kulit.
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap, jerawat pada badan dan kulit kering

 

CARA GUNA:

Gosok di tempat yg bermasaalah dan bilas.

Harga :  RM 25.00 

 

 

0

TOP

X