fbpx
Balm Bidara

Showing all 11 results

Sort by:
BALM BIDARA

Balm Bidara

RM49.90
(0)

 

 

BALM BIDARA AURA 7 HERBA

 

Kembalikan aura positif anda.  Pelbagai ikhtiar telah dilakukan tetapi tidak berkesan boleh cuba dengan rawatan Balm bidara yang telah diruqyah. Balm Bidara juga bantu  utk masalah gangguan makhluk halus, kerap sakit kepala, leher lengguh, kerap mengantuk, kembung perut terutama bayi, sakit pinggang, lesu dan loya tekak .

 

KELEBIHAN BALM BIDARA :

👉 Rasa dingin yang tidak keterlaluan
👉 Tidak melekit
👉 Mudah digosok dan meresap ke dalam kulit.
👉 Sesuai untuk bayi dan dewasa

 

KEBAIKAN:

🌿 Melegakan dengan pantas masalah pening kepala
🌿 Mengurangkan rasa loya dan pening
🌿 Membantu mengurangkan masalah Kembung perut bayi & dewasa
🌿 Mempunyai khasiat vitamin E & A untuk membantu menghilangkan kesan parut
🌿 Alternatif terbaik untuk mengelakkan gigitan nyamuk
🌿 Sangat berkesan utk kelegaan pantas untuk masalah senggugut ketika datang haid.
🌿 Ikhtiar terbaik untuk masalah kulit yang gatal dan tidak sembuh sembuh
🌿 Melegakan sakit akibat gigitan serangga, sengal-sengal badan dan sendi, sakit lutut,
pergelangan dan tapak kaki, leher, dsb.
🌿 Membantu melegakan penafasan akibat selesema, sakit dada, dsb.
🌿 Sesuai untuk bayi dan kanak2 yang mengalami selsema
🌿 Membantu masalah susah tidur malam.

 

CARA PENGGUNAAN:

🍀 Buka penutup Balm Bidara
🍀 Niat untuk kesembuhan, baca Alfatihah, 3 Qul dan Ayatul kursi
🍀 Ambil sedikit menggunakan jari
🍀 Sapu terus di tempat yang ingin dirawat dan pakai
🍀 Sapu rata sehingga meliputi seluruh kawasan yang ingin dirawat

 

HARGA :  RM 39.90

 

BizziBoddy Contour Cream

BIZZI Boddy Contour Cream

RM42.00
All Natural (80ml)
(0)

 

BIZZIBODDY CONTOUR CREAM – (80 ml)
========================

BizzyBody Contour Cream adalah losyen panas dengan formulasi terkini untuk fat burning, body & skin toning. Losyen luaran yang membantu atasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.

 


BizziCream membantu:

– Mengempiskan Perut
– Membakar Lemak
– Kecilkan Peha & Lengan
– Dagu Berlapis

 

Dapatkan bentuk tubuh idaman  utk FIT & SLIM dgn BIZZIBODDY CONTOUR CREAM

 

KELEBIHAN BIZZIBODDY – CONTOUR CREAM:

 

🌹 Losyen luaran yang mengatasi masalah lemak berlebihan di pipi, bawah dagu, lengan, punggung lebar, perut buncit dan lipatan lemak di belakang badan.

 

🌹 Memecahkan bonjolan lemak yang degil & mengurangkan selulit.

 

🌹 Melembutkan kulit kasar serta menghilangkan kesan lemak mengeleber / kendur.

 

🌹 Menghalang pembentukan lemak yang berlebihan.

 

🌹 Menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus.

🌹 Kesan mampu bertahan sehingga 12 jam.

Boleh digunakan semasa dalam pantang untuk kesan lebih cepat.

 

 

Cara Guna:

🌻 Sapu pada bahagian berlemak 2 kali sehari selepas mandi

🌻 Urut secara bulatan sebanyak 10 kali hingga losyen meresap sepenuhnya

🌻Basuh tangan dengan bersih selepas sapuan

 

Harga : RM42.00

 

Bizzi Flush

BIZZI FLUSH – DETOX & LAWAS

RM75.00
1Box with 15 sachet
(0)

 

Susah buang air besar?
Badan rasa lemau dan berangin?

 

Jika anda alami masalah ini anda berkemungkinan BESAR mempunyai masalah USUS KOTOR. Usus kotor merupakan punca UTAMA kepada PERUT BUNCIT.  

 

Jom detox buang segala sisa terkumpul dengan Bizzi Flush.
Badan jadi bertenaga, perut dan usus rasa selesa.

 

BIZZIBODDY – Diet & Slimming

RM79.90
1botol - 15 sachet
(0)

 

SUKA MAKAN TAPI TAKUT GEMOK ?

Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk  kurus dan langsing.

 

 

Produk Bizzi Boddy dari AS Legacy sangat selamat digunakan. Ramuan berunsurkan Organik dan terdapat  pelbagai nutrisi & khasiat yg buatkan rasa kenyang selepas minum Bizzi Boddy dan lemak2 juga  akan ditukarkan kepada tenaga. Perut akan  terasa kenyang  dan automatik hilang selera makan.

 

 

Kepada  yang tak tahu macam mana dan apa perlu buat untuk kurus dan nak perubahan yang ketara dalam masa terdekat, amalkan BIZZI BODDY minuman yang berasaskan bahan semula jadi yang mengenyangkan ini. Anda tak perlu seksa tahan perut lapar lagi utk Slim.

 

KELEBIHAN SLIMMING BIZZI BODDY 
=============================

 

  • Mengawal Selera Makan
  • Menyingkirkan Toksin dalam badan
  • Mengurangkan masalah obesiti
  • Memberi Tenaga
  • Menurunkan Kolestrol
  • Mengatasi masalah Sembelit
  • Menjaga Keseimbangan metabolisme

CARA PENGGUNAAN 
================

  • 1 botol – 15 sachet
  • Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml pada waktu pagi sahaja (Selepas Makan)

 

 

 

 

 

 

 

ECZEMA THERAPHY CREAM – (MELALUECA CREAM)

RM39.90
Eczema Therapy Cream
(0)

 


IKHTIAR PALING MUJARAB UTK ATASI MASAALAH  ECZEMA 

Cream Ekzema yang membantu merawat  masaalah kulit yang gatal  dan sensitif, ruam kulit dan masalah kulit kering.  Sesuai utk anak kecil dan dewasa  yang mengalami masalah Ekzema. 

 

KENAPA PERLU  ECZEMA MELALUECA THERAPHY CREAM  ? 

Insyaallah bantu  atasi masalah kulit :

– Eczema

– Kulit Kering

– Parut

– Ruam

– Gatal-gatal

– Gigitan Nyamuk

– Kudis

– Kurap

.

Gel Mandian Bidara

Gel Mandian Bidara

RM25.00
Bidara Shower Gel (500ml)
(0)


GEL MANDIAN BIDARA
==================

Anda stress?
Lemah semangat?
Selalu rasa letih lesu?

 

 

 GEL MANDIAN BIDARA BANTU
======================

Rawat lemah semangat, Ikhtiar  dari gangguan emosi, stress, panik,
susah tidur, gangguan jin, saka, gangguan makhluk halus, dan sihir
Menghilangkan keletihan
Memperbaharui semangat
Menyegarkan badan
Buang toksin/daki di badan

 

HARUMNITA – FEMININE WASH

RM25.00
Harumnita Feminin Wash (120ml)
(0)

 

HARUMNITA – FEMININE WASH

 

– Atasi masalah bau yg kurang menyenangkan pada bahagian intim
– Membantu mengetatkan Otot Faraj
– Mencegah jangkitan kuman pada bahagian  Intim
– Bantu atasi masalah keputihan dan kitaran haid yg tidak stabil
– Membersih dan menyegarkan  bahagian intim Wanita sepanjang hari
– Memelihara kelembapan kulit
– Meningkatkan keanjalan kulit
– Mengekalkan kehalusan & kelembutan kulit
– Atasi masaalah  kulit kering & kasar yg menjejaskan keselesaan pada bahagian intim

 

 

 

Harumnita -Khasiat Penjagaan Dalaman Wanita

Harumnita – Penjagaan Dalam Wanita

RM49.90
100% Natural (120 biji)
(0)

 

HARUMNITA – RAHSIA ORANG PEREMPUAN
Menjadikan Anda  Wanita Idaman💋

Gabungan Herba Nusantara Semulajadi

 

Khasiat dan Kegunaan:
===============

💥 Mengempiskan perut
💥 Membantu atasi masaalah keputihan
💥 Mengetatkan kembali otot-otot Faraj
💥 Mengatasi masaalah sakit pinggang
💥 Memberi lebih tenaga
💥  Menganjalkan payudara dan punggung
💥 Menghilangkan sengugut dan melancarkan haid
💥 Menghilangkan bau badan
💥 Awet muda
💥 Memberi lebih tenaga


Jom dapatkan HARUMNITA skrg.

♥Montok ♥Mantop ♥Ketat ♥Padat

 

 

HARUMNITA 100% berasaskan herba dan sgt berkesan, Halal & Selamat dari ramuan semulajadi. Ramuan herbanya yang hebat Warisan Tradisi, membuatkan En Suami sentiasa tergoda termimpi2…

Pucuk Jus Harumnita – Rahsia Dalaman Wanita

RM69.90
Sachet 30 ml (15paket, 450 gram)
(0)

 

 

Kekalkan kesejahteraan rumah tangga
Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu


ISTEMEWA  UNTUK WANITA:
Khasiat Minuman Botani Pucuk Harumnita


– Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
– Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
– Memelihara kesihatan dalaman wanita
– Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
– Menyingkirkan toksin
– Mengetatkan otot faraj
– Atasi masalah keputihan, sengugut & kitaran had yang tidak stabil
– Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
– Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
– Mengatasi masalah sakit puan
– Membantu memperlahankan proses penuaan
– Mencegah gejala menopause
– Membantu masalah angin dalam badan
– Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
– Mengekalkan berat badan ideal
– Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
– Melancarkan peredaran darah
– Mengawal tekanan darah
– Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
-Memelihara keremajaan kulit
– Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
Menganjalkan & membesarkan saiz payudara
– Mencerahkan kulit

 

 

Cara Pengambilan:
Ambil 1sachet sehari, sebelum sarapan pagi..

 

Kekalkan kesejahteraan rumah tangga
Gabungan Herba Tradisional Melayu Dan Cina Sejak 2500 Tahun Yang Lalu

Puffy-Smooch-Lipstik

Puffy Smooch Lipstick

RM39.90
3 colour
(0)

 

Apa yang menarik mengenai lipstick PUFFY SMOOCH ini, texturenya matte tapiiiii ia  tidak akan mengeringkan bibir anda sebabbbbbb ia megandungi Collegen yang akan sentiasa melembab kan bibir anda!

 

PUFFY SMOOCH ada 3 pilihan warna:
========================

– Warna Merah  – SEDUCTIVE untuk makan malam
– Warna NAKED –  Nude yang sangat sesuai untuk di pakai pada bila2 masa
– Warna DEARLY – Warna Merah Jambu sesuai di pakai untuk keluar bersama yang tersayang.


PUFFY SMOOCH  ini juga sangat mudah untuk di pakai,

hanya tekan dan terus sapu di bibir 💋

 

Sabun Jamshir Body Scrub

RM25.00
Bantu mencerah dan Melembutkan kulit
(0)

Sabun Jamshir Body Scrub

 

Untuk yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam…
Ini lah SABUN JAMSHIR BODY SCRUB.

 

Membantu atasi masalah :
===================

– Kulit Badan Berdaki
– Atasi Bau Badan
– Jerawat
– Kulit Kusam
– Panau
– Kulit Gelap
– Kulit Kering
– Kulit Sensitif
– Ruam 

 

Sabun Jamshir Body Scrub

 

 Ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu yg  bantu mencerah dan Melembutkan kulit.
Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap, jerawat pada badan dan kulit kering

 

CARA GUNA:

Gosok di tempat yg bermasaalah dan bilas.

Harga :  RM 25.00 

 

 

0

TOP

X